Nyhetsartikel:Torsdagen den 1 april kl. 18.00 kör vi igång med den corona-anpassade träningen nere på Råby!
(Kategori Tävling)
Postat av OLDSecretario
torsdag 18 mars 2021 - 00:25:52

Den långa ökenvandringen i denna tröttsamma pandemi är förvisso inte över men något kul ska man väl för tusan kunna göra och nere på Råby kan vi hålla avstånd på ett helt annat sätt än på Bollhuset och vi vidtar en mängd säkerhetsåtgärder så att alla ska kunna träna så säkert som möjligt:

1. Max 4 medlemmar i klubbstugan samtidigt och det är inklusive den/de skjutledare som måste vara där hela tiden.
2. Vi skjuter endast på varannan skjutplats (undantaget de som bor i samma hushåll de kan givetvis stå på platserna bredvid varandra)
3. Vi har installerat ett plexiglas där skjutledarna sitter så att vapenöverlämning mm. kan ske så smittsäkert som möjligt.
4. Varje vapen och annan gemensam klubbutrustning som lånas ska spritas av med ytdesinfektion av den som använt det utan undantag! Ni som har egna kåpor kan med fördel använda dem.
5. Om ni är det minsta sjuka stannar ni givetvis hemma precis som innan!

Annat som är nytt är att vi nu helt avskaffat kontanter och det är endast SWISH som gäller som betalningsmedel i klubben, vilket ju också är smittsäkrare i dessa tider! Visa upp er telefon för skjutledaren när betalningen gått iväg.
För betalningar till caféet gäller samma swish som tidigare och det är inte klubbens utan går direkt till våra duktiga café-ansvariga Lars & Iréne. Det fåtal medlemmar som inte har swish kan säkert hitta någon snäll klubbkompis de kan ge kontanter till som sen kan swisha åt dem.

Och det är inte slut där utan alla som har egen nyckel till Råby får komma ner under april månad till banan och byta in sin nyckel mot en RFID tagg som snart kommer vara det enda som funkar att öppna klubbstugan samt snickareboden med, och på sikt även grinden. Hör gärna av er till mig innan ni kommer ner för att försäkra er om att jag inte fått förhinder just den träningskvällen. Skicka PM eller SMS 0733-916900.

Och sist men inte minst MISSA NU INTE MÖJLIGHETEN ATT KOMMA NER PÅ BANAN PÅ ÅRETS FÖRSTA ARBETSDAG OCH FÅ FRISK LUFT SAMT JOBBA BORT LITE PÅSKGODISKALORIER SÖNDAGEN DEN 4 APRIL!


Den här nyhetsartikeln är frånLunds Pistolklubb - Pistolskytte i Lund
( http://lundspk.se/news.php?extend.1193 )