Nyhetsartikel:Tävlingsrapport SSM Precision
(Kategori Tävling)
Postat av Estefano
måndag 13 september 2021 - 17:09:53

En full hand med Lundaskyttar åkte till Halmstad för att visa framfötterna och skjuta SSM Precision i dagarna två. Helt fokuserade på att sopa banan med konkurrerande skytteföreningar.
Bäst sopade en viss Jesper GP, som erövrade en liten hög medaljer i olika valörer. I lördagens C-vapenskytte blev det en silvermedalj, efter särskjutning om förstaplatsen mot Martin J (Harplinge PK) 478 p. Särskjutningsserie 47-49. Lunds lag tog hem Guldet med två härliga poängs marginal till Lenhovda PK. Smålänningarna lovade att bättra sig till nästa år, så kanske förlorar dom med bara en poäng då...? Som ankare i LPKs lag hade vi klass 1-skytten Karl L, som gjorde sitt första större mästerskap. Jesper och Stefan B fyllde resten av platserna.

I söndagens A-skytte blev det ännu en silvermedalj till Jesper, 470 p. Alla LPK-skyttar som sköt A-vapen (Jesper, Stefan, Ingemar och Karl) kom med till finalen och fick fina placeringar(2, 5, 6, 7). Dock blev det inga fler lagmedaljer då endast LPK hade anmält lag i A och B.
I B-vapen klämde Jesper till med 482 p och tangerade därmed sitt eget SSM-rekord. Det fick han en Guldmedalj för. Även Stefan och Patrick fick här finalskjuta.

Sammanfattningsvis lyckades LPK visa framfötterna i år igen, trots att vi saknade många av våra precisionsskyttar på resan.

Resultatlistan:

http://hallandspistolskyttekrets.se/wp-content/uploads/2021/09/Resultat-SSM-Precision-2021-09-11-12-1.pdfDen här nyhetsartikeln är frånLunds Pistolklubb - Pistolskytte i Lund
( http://lundspk.se/news.php?extend.1219 )